Bij BDO ben je niet zomaar een nummer. Jouw welzijn en ontwikkeling zijn voor ons even belangrijk als het persoonlijke, hands-on advies en de pragmatische oplossingen die we onze klanten bieden. Daarnaast hechten we veel belang aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Want net in onze verschillen, ligt onze waarde.

 

Hoe we jouw carrière laten tellen bij BDO?

• Werk dat impact creëert en jij en je klanten helpt groeien
• Een ondernemende omgeving met steun van collega’s waar je op kunt vertrouwen
• De mogelijkheid om je eigen expertise en carrièrepad te kiezen
• Een warme en informele bedrijfscultuur, gericht op jou als individu

 

Je carrière kickstarten in een job met flexibiliteit, ruimte voor je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling en focus op je welzijn?

Neem zeker hier een kijkje naar al onze jobs.


BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk met meer dan 110.00 Partners en medewerkers die actief zijn in meer dan 164 landen. In België heeft BDO meer dan 950 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. We werken vanuit 12 kantoren in Antwerpen, Antwerpen-Noord, Brussels Airport, Brussels Centre, Gent, Hasselt Prins-Bisschops, Hasselt Herkenrode, La Hulpe, Luik, Moeskroen, Namen-Charleroi en Roeselare.

 

LEES OOK

'Bij Shipex draait alles om mensen' - Demona Delzainne

Testimonials

“Doet er zich een kans voor, durf er dan ook voor te gaan.” Kim Mertens


KdG Career Center

Als Kennis- en Dienstverleningscentrum Young Professionals streeft KdG Career Center naar job happiness van young professionals. Om dit te realiseren biedt KdG Career Center verschillende vormen van dienstverlening aan naar studenten, alumni en bedrijven en organisaties.

Contacteer ons

Lees ook

'Bij Shipex draait alles om mensen' - Demona Delzainne