Bij Shipex draait alles om mensen.

 

We geloven in het blijvend ontwikkelen van het potentieel van al onze collega’s. Daarbij zijn we vastbesloten om ook jonge starters volop de kans te geven om zichzelf te ontdekken én te ontplooien binnen de spannende maritieme sector.

 

We durven daarbij de grenzen van het internationale speelveld te verkennen en we zoeken, vanuit onze expertise, de beste oplossingen voor de logistieke vraagstukken van onze klanten.

 

Onze cultuur is gebaseerd op teamwork en innovatie, waarbij we samenwerken om de meest uitdagende projecten te realiseren. We doen beroep op een ambitieus team van constructief kritische denkers die via een waardevol, individueel leertraject in de Shipex Academy hun deskundigheid continue aanscherpen.

 

Onze toewijding aan groei, vernieuwing en het welzijn van onze medewerkers maakt ons de ideale plek voor jonge starters om hun carrière te beginnen.

 

Spring mee aan boord en ontdek hoe we samen de wereld verbinden!

Ontdek onze concrete opportuniteiten hier.

LEES OOK

Ontdek in deze blog meer over onze persoonlijke manier van werken bij BDO!

Testimonials

“Doet er zich een kans voor, durf er dan ook voor te gaan.” Kim Mertens


KdG Career Center

Als Kennis- en Dienstverleningscentrum Young Professionals streeft KdG Career Center naar job happiness van young professionals. Om dit te realiseren biedt KdG Career Center verschillende vormen van dienstverlening aan naar studenten, alumni en bedrijven en organisaties.

Contacteer ons

Lees ook

Ontdek in deze blog meer over onze persoonlijke manier van werken bij BDO!