‘Technology makes it possible, our people make it happen’ is niet voor niets onze slagzin hier bij de Hillewaere Group.

In een wereld vol technologische mogelijkheden maken we nog altijd het verschil voor onze klanten omdat ze elke dag opnieuw  kunnen rekenen op de inzet, passie en gedrevenheid van onze medewerkers. Het zijn onze medewerkers die hen een totaalservice kunnen bieden en hen ontzorgen van A tot Z.
Voor iedereen die zin heeft om mee te schrijven aan ons groeiverhaal bieden wij een warme, inspirerende en ondernemende werkomgeving waar je jouw professionele carrière echt kunt boosten.
Bij ons kan iedereen kansen krijgen om mee te werken aan boeiende en innovatieve projecten onder de vleugels van getalenteerde professionals en leidinggevenden die klaar staan om jou in een sfeer van vertrouwen te coachen en begeleiden. Kortom, de ideale plek om te groeien en ondertussen te bouwen aan jouw toekomst!

Ken je ons al? Hillewaere Groep omvat 3 dienstverlenende bedrijven: Hillewaere Vastgoed, Verzekeringen en Hypotheken. Meer info vind je hier.

LEES OOK

Partners

'Bij Shipex draait alles om mensen' - Demona Delzainne

Testimonials

“Doet er zich een kans voor, durf er dan ook voor te gaan.” Kim Mertens


KdG Career Center

Als Kennis- en Dienstverleningscentrum Young Professionals streeft KdG Career Center naar job happiness van young professionals. Om dit te realiseren biedt KdG Career Center verschillende vormen van dienstverlening aan naar studenten, alumni en bedrijven en organisaties.

Contacteer ons

Lees ook

Partners

'Bij Shipex draait alles om mensen' - Demona Delzainne