Tarieven

Onze Partnership Programs zijn betalend. Tarieven zijn opgemaakt per academiejaar, het Partnership Program start op 15 september 2023. We werken steeds met een beperkt aantal partners en waken over sectoriële spreiding.

Standaard
KMO (<250 medewerkers)
Early bird Partnership Program tarief

Intekenen tem vrijdag 9 juni 2023

€ 11.850,-
€ 8.850,-
Partnership Program tarief

Na vrijdag 9 juni 2023

€ 12.850,-
€ 9.850,-
Early bird Partnership Program tarief

Intekenen tem vrijdag 9 juni 2023

Standaard:
€ 11.850,-
KMO (<250 medewerkers):
€ 8.850,-
Partnership Program tarief

Na vrijdag 9 juni 2023

Standaard:
€ 12.850,-
KMO (<250 medewerkers):
€ 9.850,-

AXI

AXI is een onafhankelijke ICT partner in België en Nederland. AXI bedenkt, ontwikkelt en beheert innovatieve softwareoplossingen voor retail, overheid, zorg, service en industry.

Partners

'Dat een bedrijf al meteen zoveel vertrouwen had in mij, was een belangrijke reden dat ik er wou blijven na mijn stage. Nu ik er vast werk, weet ik dat dit deel is van de AXI-cultuur.' Leonora Cunaj, Toegepaste Informatica

Bezoek deze website

Shipex

Bij Shipex staat de ontwikkeling van onze collega’s, inclusief jonge starters, centraal. We werken internationaal, vinden de beste logistieke oplossingen voor onze klanten en stimuleren teamwork en innovatie. Ons ambitieuze team wordt voortdurend opgeleid in de Shipex Academy, wat ons de ideale plek maakt voor een startende carrière. Spring mee aan boord en ontdek hoe we samen de toekomst in de maritieme sector bepalen.

'Bij Shipex draait alles om mensen' - Demona Delzainne

Bezoek deze website

BDO Belgium

Welkom bij BDO Belgium. Een wereldwijd consultancybedrijf waar jij en je carrière écht tellen. Wij helpen organisaties duurzaam groeien met onze expertise in audit & assurance, tax & legal, advisory en accountancy. Creëer impact, ontwikkel jezelf op persoonlijk en professioneel vlak en laat je carrière tellen met de steun van collega’s waar je op kan bouwen. En dat allemaal in bedrijf met een warme, informele cultuur, waar we focussen op jou als individu.

Ontdek in deze blog meer over onze persoonlijke manier van werken bij BDO!

Bezoek deze website

Hillewaere Groep

Hillewaere Groep is een ambitieuze groep met focus op 3 boeiende sectoren: Vastgoed, Verzekeringen en Hypotheken. Onze eigen medewerkers en klanten volledig ontzorgen - van A tot Z - is voor ons dé sleutel tot succes. Wil je mee schrijven aan ons groeiverhaal? Dan bieden wij je een inspirerende en ondernemende werkomgeving waar je kansen krijgt om mee te werken aan boeiende en innovatieve projecten. Kortom, de ideale plek voor ambitieuze professionals om hun carrière te boosten.

'People make it happen - zelfs in technologische werkomgevingen blijft dit onze overtuiging' - Hillewaere Group

Bezoek deze website