Masterclass Career Skills

Een unieke training voor je (young) professionals

Je young professionals een boost geven in professionele groei? Het kan, met onze Masterclass Career Skills. Een 5-daagse training om career skills te ontwikkelen en de eigen groei binnen de organisatie in handen te nemen. Op het menu staan time management & focus, talenten inzetten, veerkracht, actief communiceren & connecteren en verantwoordelijkheid opnemen. Met als rode draad professionele groei en personal leadership.

Welke principes hanteren we in onze aanpak? Interesse? Contacteer ons!
Meer info over de Masterclass Career Skills

Checklist hr beleid

Maak jouw HR-beleid young professional proof

Met onze checklist stellen we een diagnose van jouw initiatieven en (hr) beleid voor young professionals. We leggen de noden voor jouw organisatie bloot én je komt meteen te weten hoe je je initiatieven op vlak van employer branding, onboarding en retentiebeleid in je organisatie kan optimaliseren.

Welke principes hanteren we in onze aanpak? Boek een afspraak met één van onze experten

Course to Career PRO

Course to Career PRO ondersteunt élke medewerker om maximaal te groeien binnen jouw organisatie.

Je medewerkers een tool aanreiken om zelf aan de slag te gaan met hun professionele groei binnen de organisatie? Check Course to Career PRO. Ideaal om groei- en loopbaangesprekken voor te bereiden en er gerichte acties aan te koppelen.

 

Of bied je medewerkers Course to Career PRO aan als inspiratietool boordevol denkkaders, oefeningen, tips & tricks om eigen sterktes en talenten te ontdekken en in te zetten in de organisatie.

 

Een boost in motivatie en pro-activiteit gegarandeerd!

Benieuwd hoe je Course to Career PRO kan inzetten in jouw organisatie? Interesse? Contacteer ons!

Next Gen Talents

Talent op maat van jouw bedrijf

Op zoek naar hoger opgeleid talent om in te zetten binnen jouw organisatie? Wat dacht je van een kant en klare, flexibele formule om studenten op projectbasis of voor een specifiek takenpakket in te zetten in jouw organisatie, in lijn met hun studietraject? Zo kan je als organisatie studenten vroeger leren kennen, al tijdens hun studietraject.

Samen met onze partner Recrewtment zorgen we voor een optimale matching en het volledige administratieve beheer. De ideale manier om aan talent scouting te doen of je employer branding een boost te geven!

Registreer je bedrijf via Next Gen Talents
Bezoek de website

Research program

Meten is weten!

Het KdG Career Center houdt graag de vinger aan de pols. Om veranderende verwachtingen te monitoren en trends op de arbeidsmarkt in kaart te brengen, voeren we regelmatig kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit bij young professionals en werkgevers. Benieuwd hoe young professionals naar jouw organisatie kijken? We brengen het voor jou in kaart.

RECENT ONDERZOEK

Research

'De expertise over de noden en verwachtingen van young professionals en hun eerste ervaringen op de arbeidsmarkt, vonden we bij het KdG Career Center.' Gitte Peeters, Unique Career.

Expertise

'De studie van het KdG Career Center toont aan dat jongeren ambitie hebben en durven te springen. Werkgevers moeten zich veel meer dan vroeger profileren met hun HR-beleid voor jong talent.' Hilde Crevits, voormalig Vlaams minister van Werk

Partnership program

Geloof jij in onze missie?

Word partner van het Career Center en stap mee in ons verhaal. Zijn young professionals cruciaal voor de toekomst van je organisatie? Maar weet je soms niet wat ze nu echt nodig hebben? Op welke initiatieven je best kan inzetten? Hoe je hun potentieel maximaal kan benutten? Of hoe je ze kan binden aan je organisatie?

Als partner van het Career Center koppelen onze expertise en visie aan jouw (hr) beleid voor young professionals en jouw employer brand.

Word partner
Meer info over het Partnership Program